Business colleagues negotiating at boardroom

Økonomiassistent

- der trives med at få tingene til at stemme

Vil du både i dybden og bredden med dit fag i en spændende fødevarevirksomhed? Har du lyst til at bidrage til en endnu bedre bogholderifunktion, og betyder det noget for dig selv at være med til at sætte præg på dine opgaver? Så har vi den helt rette stilling til dig!

Vi er på udkig efter en skarp bogholder med et stort gåpåmod og en opdateret værktøjskasse til vores økonomiteam. Du kommer til at rapportere til vores Teamleder & Financial Controller og bliver en del af finansteamet, der består af 12 dedikerede fagfolk, der glæder sig til at møde dig.

Som økonomiassistent hos os varetager du den daglige bogføring. Dit arbejdsområde spænder bredt og dine primære opgaver bliver håndtering af købsfakturaer, kreditorer og debitorer, finansbogføring og omposteringer, ind- og udbetalinger, herunder afstemninger af bank- og balancekonti, indberetning til myndigheder og Danmarks Statistik, månedsafslutning samt klargøring af materiale til revision.

Du har helt grundlæggende en udpræget lyst til arbejdet med bogføring, afstemning og de øvrige opgaver i en økonomiafdeling. Du finder det motiverende, at jobbet indeholder en bred pallette af økonomiopgaver og har berøringsflade til mange kolleger og kunder / leverandører.


Selvstændig og proaktiv teamplayer

Du har nogle års erfaring fra en bogholderifunktion, og er dygtig til Navision og Excel. For at få succes i stillingen er det vigtigt, at:

  • du er kvalitets- og detaljeorienteret og får afsluttet dine opgaver til tiden,
  • du har gode samarbejdsevner og fungerer godt i et team,
  • du er ihærdig, samler løse ender og afslutter dine opgaver,
  • du kommunikerer godt både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk og
  • du sikrer, at kvalitet og standarder opretholdes.
     

Vi tilbyder

Et spændende og selvstændigt job i en virksomhed, hvor der er en uformel omgangstone, åbenhed og tillid. Din primære arbejdsplads er på vores kontor i Vinderup.

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Vi ansætter så snart vi har den rigtige kandidat, så send din ansøgning og CV ved at klikke på nedenstående link.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Teamleder Per Søndergaard på telefon 5115 94 49 eller Økonomidirektør, Birthe Juul på telefon: 30 35 53 75.

 

Send din ansøgning her