kylling med omtanke

Kylling med omtanke

Dét er filosofien bag alt, hvad vi gør.

Det handler om at give dig lækkert og saftigt kyllingekød, som du kan nyde med god samvittighed, fordi der er taget maksimalt hensyn til dyrevelfærd, miljø og fødevaresikkerhed.

Miljø og klima

Det er ikke så dumt at vælge kylling til middagsbordet, hvis du gerne vil handle mere klimavenligt. Kylling er faktisk den kødtype, det koster mindst CO2 at producere. Men alligevel arbejder vi hver dag for at blive en endnu mere miljø- og klimavenlig virksomhed.

Sådan producerer vi din kylling

Danmark har verdens strengeste krav til fødevarevirksomheder. Men vi er gået endnu længere for at sikre dig lækker og sund kylling, der giver dig en god smag i munden.

Læs mere

Hygiejne og fødevaresikkerhed fra A til Z

Vi har investeret mange kroner og mandetimer på at gøre vores kyllingeprodukter til nogle af de sikreste i verden. Eksempelvis er vi i dag salmonellafri. Læs mere om, hvordan vi arbejder med hygiejne, dyrevelfærd og sporbarhed.

Læs mere

De dygtigste landmænd

Vi har udvalgt ca. 100 af de allerbedste kyllingefarmere, der findes i Danmark. Fælles for dem er, at de elsker deres arbejde og deres kyllinger. Og at de hele tiden knokler for at blive bedre.

Læs mere
Oeko 1200x450