kylling med omtanke

Kylling med omtanke

Dét er filosofien bag alt, hvad vi gør.

Det handler om at give dig lækkert og saftigt kyllingekød, som du kan nyde med god samvittighed, fordi der er taget maksimalt hensyn til dyrevelfærd, miljø og fødevaresikkerhed.

 

Klimasmart

Det er ikke så dumt at vælge kylling til middagsbordet, hvis du gerne vil handle mere klimavenligt. Kylling er faktisk den kødtype, det koster mindst CO2 at producere. Kyllingens miljøbelastning er op til 85% lavere end andre kødtyper og ligger dermed på niveau med plantefars og fisk. Vi arbejder hver dag for at blive en endnu mere miljø- og klimavenlig virksomhed.

Klimasmart kylling
dansk kylling opdrættet på danske gårde 1

 

Dejlig dansk kylling

Når du vælger dansk ROSE Kylling, får du altid kylling, der er opvokset på danske gårde, ved dedikerede danske landmænd, som har stor fokus på dyrevelfærd og trivsel.

Under kyllingens opvækst lever den et trygt liv, hvor den kan gå frit omkring i en varm og tør stald. Den spiser når den har lyst, og har fri adgang til frisk strøelse, vand og foder.

 

Det gode måltid

Hos ROSE er vi passionerede omkring vores kyllinger og vi vil gerne inspirere til det gode måltid. En Dansk ROSE Kylling er mør, saftig og smagfuld. Det skyldes kyllingens trygge opvækst, som sikrer kødets gode struktur og kvalitet.

Vi tilbyder et bredt sortiment af danske kvalitetsprodukter, der giver de bedste muligheder for at skabe inspirerende og smagfulde måltider.

Vi håber du kan smage, at Dansk ROSE Kylling er "Kylling med omtanke".

Sticky Chicken stirfryed vegetables
Produktion

 

Sådan producerer vi din kylling

Danmark har verdens strengeste krav til fødevarevirksomheder. Men vi er gået endnu længere for at sikre dig lækker og sund kylling, der giver dig en god smag i munden.

Læs mere

Hygiejne og fødevaresikkerhed fra A til Z

Vi har investeret mange kroner og mandetimer på at gøre vores kyllingeprodukter til nogle af de sikreste i verden. Eksempelvis er vi i dag salmonellafri. Læs mere om, hvordan vi arbejder med hygiejne, dyrevelfærd og sporbarhed.

Læs mere

De dygtigste landmænd

Vi har udvalgt ca. 100 af de allerbedste kyllingefarmere, der findes i Danmark. Fælles for dem er, at de elsker deres arbejde og deres kyllinger. Og at de hele tiden knokler for at blive bedre.

Læs mere
Oeko 1200x450