Uopfordret ansøgning til produktionen

Har du lyst til at være en del af holdet? Vi har løbende brug for nye medarbejdere i vores produktion på fabrikkerne i Vinderup og Skovsgaard, både til fastansættelse og i forbindelse med ferie. Ansøg via linkene nederst på siden.

Uopfordret ansøgning til produktionen

Arbejdet i produktionen

Erhvervsbaggrund: Vi ansætter medarbejdere med alle mulige former for erhvervserfaring. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring med fødevarer, men det er ikke et krav.

Fysik: Du skal have et godt fysisk helbred. I nogle afdelinger skal der løftes, bæres, skubbes og trækkes, hvilket kræver en stærk fysik.

Medarbejdere med anden baggrund end dansk: Hos HKScan er vi mere end 25 nationaliteter med vidt forskellige kulturelle baggrunde. Det er en stor styrke for os. Det er dog vigtigt for os, at vi også kan forstå hinanden for at kunne videregive vigtige instruktioner i dagligdagen, der har med hygiejne og sikkerhed at gøre for eksempel. Derfor vil vi gerne, at vores medarbejdere taler dansk – og som minimum forstår engelsk på et godt niveau. 

Din ansøgning

Jobbank: Når du har udfyldt ansøgningsskemaet, lægger vi din ansøgning i en jobbank. Her opbevarer vi den i henhold til den altid gældende lovgivning for håndtering af persondata. Du kan løbende holde dine informationer opdaterede ved at logge ind i vores system.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og høre, om vi har en åbning til netop dig. 

At arbejde hos HKScan

Transportmuligheder - Vinderup: Fabrikken ligger ca. 6 km. uden for Vinderup. Der går ingen offentlige transportmidler forbi fabrikken, så du skal enten selv have et transportmiddel til rådighed eller have kørelejlighed.

Arbejdsmiljø: I HKScan Danmark tager alle vores medarbejdere ansvar for et godt arbejdsmiljø. Vi er en virksomhed med højt til loftet, hvor der er plads til alle, der vil være med til at skabe resultater og en god arbejdsplads. 

ANSØG UOPFORDRET - FASTANSÆTTELSE

ANSØG UOPFORDRET - FERIEAFLØSE