Hel kylling

Hel kylling

Hel fersk kylling fås som 1200g, 1350g, 1600g og 1800g.

  • Energi 635 kJ / 152 kcal
  • Fedt 8,7 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
  • Kulhydrat 0 g
  • Heraf sukkerarter 0 g
  • Protein 18 g
  • Salt 0,21 g

Ingredienser

100% dansk kylling opdrættet på danske gårde.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Ovn: 60 min ved 200°C
Krydr kyllingen med dit favoritkrydderi og steg, i en forvarmet ovn i cirka 60 minutter til den er gennemstegt (varmluftsovn 180 °C).

Gryde: 70 minutter
Gnid kyllingen med salt og peber og brun den på alle sider. Tilsæt 1,5 dl bouillion og læg kyllingen på siden. Lad den simre i 35 minutter og vend. Steg færdig i cirka 35 minutter.

Grill: Ved indirekte varme
Krydr med dit yndlings krydderi og steg videre ved inddirekte varme indtil kødsaften er gelt klar.

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.