Det er tid til at ROSE de danske kyllingeproducenter

Danske kyllinger...

🥇 er fri for salmonella - takket være de sidste 10 års  store danske indsats med at bekæmpe salmonella i slagtekyllingeproduktionen. Det har givet Danmark særstatus i EU som salmonellafri. 

🐓 går frit omkring i en varm stald, hvor der er tør strøelse. De kan spise og drikke, når de har lyst og har gode muligheder for at udleve deres naturlige adfærd. Derudover har kyllingerne en fast døgnrytme, og får seks timers søvn hver dag. 

💪 er sunde og raske. En kyllings trædepuder fortæller meget om, hvordan den har det. Og det ser godt ud. 96 procent af vores flokke er i Fødevarestyrelsens bedste katagori.  Derudover er dødeligheden meget lav. Den ligger på under 3 procent. 

👁‍🗨 er kernen i et stringent sporbarhedssystem, som er helt unikt for Danmark. Systemet sikrer og dokumenterer fødevaresikkerheden og dyrenes sundhed i detaljer i alle led - fra forældredyrene, over æg til stald og videre til køledisken. 

Det er de danske kyllingeproducenters fortjeneste, at

Danske kyllinger er sunde og sikre at spise

Danske kyllingeproducenter er knaldgode til fødevaresikkerhed og er din garanti for kyllinger i høj kvalitet. Fødevaresikkerheden er så høj i den danske kyllingeproduktion, at vi har opnået særstatus i EU, fordi vi i mange år har arbejdet intensivt med at bekæmpe salmonella i danske kyllinger.

Læs mere

Dyrevelfærd

Danske kyllingeproducenter har særligt fokus på god dyrevelfærd. Danske kyllinger går frit omkring i en varm stald, hvor der er tør strøelse. De kan spise og drikke, når de har lyst og har gode muligheder for at udleve deres naturlige adfærd.

Læs mere

100% dansk kylling

Vi er den eneste producent af 100% dansk kylling. ROSE Kylling kommer fra danske forældredyr, dansk rugeri, danske gårde, danske leverandører af foderstof og dansk slagteri.

Læs mere