ROSE Kylling har støttet brysterne siden 2017

Én gang om året går vi pink i kampen mod brystkræft. Vi donerer 1 krone per solgt bakke kylling til Støt Brysterne-kampagnen.

ROSE Kylling har støttet brysterne siden 2017

Støt Brysterne er Kræftens Bekæmpelses kampagne til fordel brystkræft. Dette er en utrolig vigtig sag, da 1 ud af 9 danske kvinder desværre i dag rammes af brystkræft i løbet af deres liv. Vi ønsker at gøre vores til at dette tal minimeres.

Derfor donerer vi med stolthed 1 krone per bakke kylling til Støt Brysternes kampagne, hver gang du køber ROSE Kylling med de karakteristiske lyserøde etiketter. På den måde støtter vi i fællesskab kampen mod brystkræft.

Penge går ubeskåret til kampen mod brystkræft

Siden 2017 har vi i fællesskab indsamlet 2.800.429 kr. Tusind tak for det!  

Pengene går blandt andet til forskning, som gør at kræft opdages tidligere, og at behandlinger bliver mere effektive.

En del af donationen går også til støtte af patienter og pårørende, som dermed får et godt liv både under og efter deres kræftforløb.

Derudover går et væsentligt beløb også til oplysning om gode adfærdsmønstre, der i sidste ende kan være med til at mindske risikoen for kræft.

Kig efter de lyserøde etiketter i køledisken

ROSE Kylling donerer 1 krone pr solgt bakke kylling, med de karakteristiske lyserøde etiketter, under hele Støt Brysternes kampagneperiode. 

Vi takker alle som har støttet den gode sags tjeneste lige siden 2017.

kyllingeopskrifter med et lyserødt twist

ROSE Kylling støtter brysterne

Siden 2017 har vi bakket op omkring Kræftens bekæmpelses kampagne "Støt Brysterne" og det gør vi selvfølgelig stadigvæk.

ROSE Kylling støtter brysterne

Færdigstegt og lige til at spise

Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.

Se opskrifter med stegt kylling

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere