Hos ROSE Kylling er dyrevelfærd en hjertesag

Du kan stole på, at vi hos ROSE Kylling altid har fokus på kyllingernes trivsel.

Hos ROSE Kylling er dyrevelfærd en hjertesag

Vores kyllingeproducenter er nøje udvalgt for deres dedikation for de gode, danske traditioner for høj kvalitet og stort fokus på dyrevelfærd og trivsel. Vi følger omhyggeligt med i alle stadier af kyllingernes liv, og vi kan dokumentere deres trivsel.

God plads, tør strøelse og rigeligt at spise

Trygge omgivelser danner fundamentet for et godt liv. Alle kyllinger fra ROSE Kylling går frit omkring i en varm og tør stald, hvor der er plads til at vokse og altid er tør strøelse. De kan spise og drikke, når de har lyst, og de får en lang nattesøvn.

Lavt niveau af sygdom og antibiotika

Vores dygtige landmænd gør en stor indsats for at holde deres flokke sunde og raske. Vores kyllinger har et meget lavt niveau af sygdomme – under 2 procent af vores flokke blev behandlet med antibiotika i 2021.

Glade kyllinger har sunde fødder

En kyllings fødder fortæller meget om, hvordan den har det. Et usundt miljø, hvor kyllingerne går rundt i beskidt strøelse, giver skader på kyllingernes trædepuder. Derfor er trædepudesundhed en god indikator for kyllingernes sundhed og trivsel. Her ligger ROSE Kylling på et højt niveau. Faktisk lå 97 procent af vores flokke i den bedste kategori for trædepudesundhed i 2021.