Kvaliteten begynder hos vores landmænd

Vi har et tæt samarbejde med vores landmænd, der har mulighed for at indgå i faglig sparring med os og vores dyrlæge. I fællesskab har vi øje på at optimere på alt fra dyrevelfærd til CO2-udledning.

Kvaliteten begynder hos vores landmænd

Hos ROSE Kylling begynder kvaliteten hos vores dygtige og dedikerede danske landmænd, som vi er i konstant dialog med gennem vores animal sourcing-team.

Landmændene har mulighed for at sparre fagligt med os og vores dyrlæge, hvor vi i fællesskab sigter efter at optimere på alt fra dyrevelfærd til CO2-udledning. Her spiller vores dyrlæge en vigtig rolle, da hun løbende er ude hos landmændene, ligesom landmændene kan spørge os til råds, hvis de står med en konkret udfordring.

Landmændene er altså helt centrale for os hos ROSE Kylling og er nøje udvalgte, så de ikke bare lever op til de formelle krav, men også har stor fokus på dyrevelfærd og trivsel, så vi altid kan give vores kunder det, vi lover – kylling med omtanke.

Daglig måling giver løbende forbedringer

Vi måler også på en række parametre – for eksempel klima og dyrevelfærd. Hvis vi ser afvigelser, er vi hurtige til at kontakte landmændene og spørge indtil, hvordan vi i fællesskab kan optimere på tingene.

Det er summen af de små ting, der gør hele forskellen for det gode og tætte samarbejde. Vi er naturligt nysgerrige og higer hele tiden efter at gøre tingene en lille smule bedre og mere effektivt – til gavn for både landmænd og kyllinger.

For os betyder ansvarlighed reel handling i hele værdikæden og løbende forbedringer. I fællesskab med vores landmænd fremmer vi dyrevelfærd, ligesom vi sigter mod CO2-neutralitet i 2040.