Vores landmænd og dyrlæger

Vi har et tæt samarbejde med vores landmænd, der har mulighed for at indgå i faglig sparring med os og vores dyrlæger. I fællesskab har vi øje på at optimere på alt fra dyrevelfærd til CO2-udledning.

Vores landmænd og dyrlæger

Via vores animal sourcing-team er vi kontinuerligt i dialog med vores landmænd. De danske kyllingefarmere er nøje udvalgte, så de ikke bare lever op til kravene, men også har stor fokus på dyrevelfærd og trivsel, så vi altid kan give vores kunder det, vi lover – kylling med omtanke.

Landmændene er helt centrale for ROSE Kylling, og vi gør meget ud af at indgå i faglig dialog og sparring, så vi hele tiden kan optimere og styrke på både dyrevelfærd og trivsel. Her spiller vores dyrlæge en vigtig rolle, da hun løbende er ude hos landmændene, ligesom landmændene kan spørge os til råds, hvis de står med en konkret udfordring.

Daglig måling

Vi måler også på en række parametre – f.eks. klima og dyrevelfærd. Hvis vi ser afvigelser, er vi hurtige til at tage kontakt og spørge indtil, hvordan vi i fællesskab kan optimere på tingene. Samarbejdet er tæt. Og det er summen af de små ting, der gør hele forskellen. Vi har en naturlig nysgerrig og kontinuerlig higen efter hele tiden at gøre tingene en lille smule bedre og effektivt – til gavn for både landmænd og kyllinger.

For os betyder ansvarlighed reel handling i hele værdikæden og løbende forbedringer. I fællesskab med vores landmænd fremmer vi dyrevelfærd, ligesom vi sigter mod CO2-neutralitet i 2040.